Trä Hem - Logo


Käytännöllisyys ja ajaton ulkoasu korostuivat keittiön valinnassa

Unelma uudesta keittiöstä hautui Ulla Sointeen mielessä toistakymmentä vuotta. Pitkäaikaisen pohdinnan ja laajamittaisen vertailun jälkeen Soinne päätyi tilaamaan puusepän valmistaman, mittatilaustyönä tehdyn, kokopuisen TRÄ-keittiön.

– Näin TRÄ-keittiön kuvan ensimmäistä kertaa työtoverin Facebookissa. Kuva puisesta keittiöstä jäi mieleeni ja myöhemmin etsin tekijän, Trähusin, käsiini. Arvostan kestävää rakentamista, käsityötä ja luonnonmateriaalien käyttöä, joten tämä tuntui hyvältä valinnalta, Soinne avaa ensi kosketusta Trähusiin.

Aluksi toiveet keittiön ominaisuuksista ja yksityiskohdista eivät olleet täysin selviä, mutta suunnitelma jalostui ajan myötä. Sointeelle oli tärkeää, että uusi keittiö olisi ilmapiiriltään vanhaan taloon sopiva.

– Haaveissani oli toimiva ja käytännöllinen keittiö, joka on ulkoasultaan ajaton ja kestää loppuelämän, Soinne tarkentaa.

Koivusta valmistettu keittiö on puuseppämme käsialaa.

Hän myös muistuttaa, että ennen ostopäätöstä kannattaa tehdä vertailua sekä laskelmissa että suunnitelmissa. Soinne on tyytyväinen siihen, että TRÄ-keittiössä käsityön arvostus näkyy.

– Materiaalien ja käsityön laadusta ei ole tingitty. Esimerkiksi laatikot liukuvat todella hyvin huippumekanismien ansiosta.

Toisin kuin usein ajatellaan, puusepän valmistama keittiö ei välttämättä tule kalliimmaksi kuin tehdastekoinen. 

– Käyttöikäänsä nähden keittiön rakennuskustannukset tuntuivat edullisilta, Soinne pohtii.

–  Annan mielelläni keittiöni piirustukset ja kuvat uusien tilaajien käyttöön. Suosittelen TRÄ-keittiötä lämpimästi, Soinne päättää.

Puuseppä valmisti käsin kokopuisen keittiön

Ulla Sointeen keittiö valmistettiin käsityönä puusepänverstaallamme Tenholassa. Lisätietoa keittiön valmistuksesta voit katsoa referenssistämme.

Haaveiletko uudesta unelmakeittiöstä, joka kestää käyttöä ja katseita? Ota meihin yhteyttä, niin selvitetään, miten voimme olla avuksi!

Thomas Noreila / thomas.noreila@tragroup.fi / 040 705 1572 tai info@trahem.fi

24.4.2020
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone

Trä Hem - Logo

Riikka Noreila
riikka.noreila@trahus.fi
040 513 2200

info@trahem.fi

Ota yhteyttä

Please leave this field empty.Please leave this field empty.
Tietosuojaseloste

Tilaa TRÄ-uutiskirje

Haluatko kuulla lisää kestävästä asumisesta, taitavista tekijöistä ja perinteisistä rakennusmenetelmistä?

Please leave this field empty.Please leave this field empty.
Tietosuojaseloste